InstructorLisa Klint
TypeOnsite Course
Dateaug 23, 2019 - aug 23, 2019
Time18-20
PlaceSkodsborg Station, skovsiden
Seat7/12
PriceDKK300DKK200
Buy NowBook Now

Åbn sanserne og styrk nærværet.

En forest bathing session er en sanseoplevelse med guidede øvelser, der inviterer til indre ro.

Vi giver os tid til at finde os til rette i skoven, og vi finder roen og langsomheden frem. Vi går max 2-3 km fra mødestedet.

En del af tiden vil foregå med mindfulness øvelser og stilhed.

Når vi soler os, får vi D-vitamin, og når vi skover os, øger vi immunforsvaret og kroppens restitutionsmodus aktiveres. Der er efterhånden en del videnskab, der kan forklare, hvorfor det fremmer effektiviteten på arbejdspladsen, lindrer og heler stress, angst og depression at sidde ude i skoven og “bade” indimellem.

Vi kan ikke spå om vejret, men kan afsløre, at det er ret fantastisk at gå selv om det regner. Jordbunden frigiver ekstra ilt og stærke duftindtryk. Vi tilbyder, at du kan få pengene retur, hvis du ønsker at vende om pga regn, men vi inviterer til at gå med ind i skoven.

Forskningsresultater fra Københavns Universitet (KU) viser, at ophold i naturen kan være med til at styrke den enkeltes almene sundhedstilstand samt øge muligheden for fordybelse og ro. Undersøgelser fra Det Biovidenskabelige Fakultet (KU) peger på, at naturen gavner både vores fysiske og mentale sundhed, og konkret kan man måle et bedre blodtryk, en bedre motorik samt øget modstandsdygtighed mod sygdomme. Resultater viser også, at børn og voksne, der er aktive i naturen, får bedre humør og bliver mindre stressede.

Forskere har fundet ud af at træer og planter producerer en kemisk forbindelse, der dræber svampe og bakterier. Når vi går rundt i skoven, så bader vi i skovens naturlige immunforsvar og indånder så og sige de svampedræbende stoffer. Dette har en gavnlig effekt på os.

Tilmelding og betaling:

  • Betal med MobilePay på 38046 og angiv dit navn og skovbadning aug.
  • Du kan også betale via bankoverførsel – send email på lisa[at]center-for-fokus.dk