InstructorLisa Klint
TypeOnsite Course
Datejul 14, 2019 - jul 14, 2019
Time10.00
PlaceJægersborg Hegn, mødested Skodsborg Station
Seat1/10
PriceDKK300
Buy NowBook Now

Joyful Walk er en stille vandring, hvor der er tid til at finde sig til rette i skoven, og vi finder roen og langsomheden frem.

En del af tiden vil foregå med mindfulness øvelser og stilhed.

Når vi soler os, får vi D-vitamin, og når vi skover os, øger vi immunforsvaret og kroppens restitutionsmodus aktiveres. Der er efterhånden en del videnskab, der kan forklare, hvorfor det fremmer effektiviteten på arbejdspladsen, lindrer og heler stress, angst og depression at sidde ude i skoven og “bade” indimellem.

Forskningsresultater fra Københavns Universitet (KU) viser, at ophold i naturen kan være med til at styrke den enkeltes almene sundhedstilstand samt øge muligheden for fordybelse og ro. Undersøgelser fra Det Biovidenskabelige Fakultet (KU) peger på, at naturen gavner både vores fysiske og mentale sundhed, og konkret kan man måle et bedre blodtryk, en bedre motorik samt øget modstandsdygtighed mod sygdomme. Resultater viser også, at børn og voksne, der er aktive i naturen, får bedre humør og bliver mindre stressede.

Forskere har fundet ud af at træer og planter producerer en kemisk forbindelse, der dræber svampe og bakterier. Når vi går rundt i skoven, så bader vi i skovens naturlige immunforsvar og indånder så og sige de svampedræbende stoffer. Dette har en gavnlig effekt på os.