Fokus for selvstændige og iværksættere

Du er god til at have mange bolde i luften, og du får måske endda et kick af at arbejde under pres – men der bliver længere og længere imellem de perioder, hvor du har tid til at fordybe dig, udvikle og restituere. Og arbejdet bliver ofte det, du prioriterer.

Som selvstændig og iværksætter er fokus – evnen til at kunne kanalisere sin energi – det redskab, der kan hjælpe med at bevare motivationen og evnen til at præstere og levere – uden at brænde ud eller gå på kompromis med kvaliteten.  

Der er kun dig selv til at motivere og prioritere. Løber du efter alle boldene på én gang, risikerer du at ingen ryger i mål. Holder du fast i den ene bold for længe, mister du grebet om en potentiel mulighed. Det kan være både anstrengende og stressende – og påvirker din evne til at tænke kreativt og handle risikovilligt, intuitivt og frit.

Vi står klar til at assistere dig på din vej til større fokus og bedre balance mellem drømme, mål og visioner. 

Gennem øget fokus får du fornyet energi og direkte adgang til nye løsninger, produkter og idéer – samtidig med at du lærer at balancere dine professionelle mål og personlige værdier – Lisa Klint

Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.