Trivsel og velvære i naturen for virksomheder

Vi tilbyder introduktion til begrebet forest bathing og naturbaseret workshop til trivsel og velvære.

Vores tilbud varierer fra en times frokost sessioner til heldags natur og wellbeing oplevelser. Vi skræddersyr oplevelser til jeres virksomheder. Kontakt venligst Lisa Klint for nærmere oplysninger om varighed, fokus og pris.

Workshops inkluderer:

  • Mindfulness i naturen (morgen møde, frokost pause, gå-hjem møde)
  • Shinrin-Yoku / nordisk skov ‘bad’
  • 6 ugers skov og natur forløb som stresshåndtering
  • Natur og wellbeing dag

Skov ‘badning’ også kendt som det japanske officielle sundhedsprogram Shinrin-Yoku, er en langsom guided skov vandring, der øger velvære gennem tilstedeværelse i naturen. Der er stærk evidens, der viser effekten af skov- og naturophold, blandt stressreduktion, lavere blodtryk, forbedring af immunforsvar, koncentration og søvn.

Der er ikke dårlig vejr, kun dårlig påklædning!

Så der er ikke nogen undskyldninger for ikke at tage ud i skoven og få glæde af de mange gratis gevinster af skovbadning. Undersøgelser viser, at effekten af et 3 timer guidet skovbad har positiv virkning på krop og sind i op til 4 uger. 

En guidet skovbad tur vækker sanserne og tager dig trin for trin i dybere kontakt til dig selv og naturen. Samtidig får helt automatisk de gavnlige aroma olier, der sænker stresshormonet cortisol i kroppen og øger humør og følelsen af indre ro og velvære.

Læs her; hvorfor du skal gå ud i al slags vejr

Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.