Sov bedre. Søvnforløb og vejledning

Søvn er ikke en luksus!

den er nødvendig for at kunne trives.

Vi forstår, at en god søvn er fundamentet for et sundt og lykkeligt liv, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde tilbage til en naturlig og forfriskende søvnrutine.

Er du træt af at vende og dreje dig i sengen, tælle får og stirre på loftet i timevis? Vores søvnforløb er skræddersyet til at adressere netop dine søvnproblemer og hjælpe dig med at genoprette den balancerede søvn, du har brug for.

Uanset om du lider af søvnløshed, urolig søvn, ikke kan falde i søvn, vågner meget tidligt eller blot ønsker at forbedre din søvnkvalitet, er vores søvnforløb designet til at hjælpe dig.

Vi kombinerer den nyeste videnskab med afprøvede metoder og skaber en holistisk tilgang til søvnforbedring, der vil gøre en markant forskel i dit liv.

Vi ønsker at give dig redskaberne til at opbygge sunde søvnvaner, der varer livet ud. Vores søvnspecialister vil guide dig gennem en rejse af afslapning, mindfulness, søvn og teknikker til at lindre stress og bekymringer, der ofte forstyrrer en god søvn.

Du kan vælge mellem flere forskellige forløb, og vi foreslår, at du starter med at kontakte os for en uforpligtende og gratis, afklarende samtale (ca. 20 minutter), så vi sammen kan vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig og din situation.

Et forløb består af en kombination af viden, søvndagbog, samtaler, kognitive metoder (CBT-I) og opfølgning. Ofte starter vi med afklaring og søvn edukation, dernæst digital søvndagbog, skræddersyet søvnforløb og opfølgning. Du kan få adgang til afslapningsteknikker, mindfulness, stress håndtering og sparring med søvncoach.

Du vil få forståelse for søvnens processer, faser og din døgnrytme. Igennem samtaler med søvncoach får du forståelse af de udløsende faktorer for din dårlige søvn, og hvad der nu er vaner og vedligeholdende faktorer. Du vil blive bevidst om, du har nogle dårlige søvnmønstre og få hjælp til sund søvnadfærd og god søvnhygiejne.

Hvorfor er søvn så vigtigt?

For at krop og sind kan fungere optimalt, er tilstrækkelig søvn af afgørende betydning. Selvom en enkelt nat med dårlig søvn ikke udgør en alvorlig trussel, kan det føre til nedsat hukommelse, fokusering og koncentrationsevne.

Hvis søvnmangel bliver en vedvarende udfordring, begynder kroppen at svækkes, hvilket øger risikoen for sygdomme som sukkersyge, demens, hjertekarsygdomme, depression og blodpropper. Søvnens betydning for kroppens velvære er uomtvistelig, da den under søvnen reparerer sig selv, retter op på ubalancer og småskavanker, der er opstået i løbet af de vågne timer.

Endnu vigtigere er søvnens rolle for hjernens sundhed. Den er afgørende, da den tillader særlige salte at rense hjernen og fjerne affaldsstoffer og ophobninger, hvilket giver den mulighed for at blive skarptunet og klar til en ny dag. En god nattesøvn er derfor en uundværlig nøgle til at opretholde både kroppens og hjernens optimale funktioner.

Alle kan rammes af dårlig søvn

I en verden, hvor kravene på arbejdspladsen og til hverdagslivet kan føles som konstant jonglering med mange bolde i luften, korte deadlines og pres, bliver mange udfordret og oplever stress. Ny forskning afslører, at netop de hårdtarbejdende sjæle, der brænder for deres job og præstationer, er i farezonen for stress.

Deres passion og engagement for arbejdet kan få dem til at glemme deres eget velbefindende. De lægger deres egne behov på hylden og brænder måske lyset i begge ender, indtil det hele pludselig brister. Det kan komme til udtryk i tankemylder, bekymringer, søvnbesvær, hovedpine og meget andet.

Flytning, økonomiske udfordringer, skilsmisser, eksamensperioder, hyppige oversøiske rejser og livskriser er andre større årsager til søvnproblemer.

Hvis det er katten, babyen eller en snorkende partner, der er den væsentligste faktor kan vi også hjælpe, og du kan have fået et dårligt søvnmønster, og du skal være motiveret for forandringer. 

Vær realistisk i forhold til din søvn og stress niveau, og vær ikke bange for at bede om hjælp.

Dagens belastning påvirker nattesøvnen, og dårlig nattesøvn påvirker næste dags energi og præstationer.

Kontakt os for tilbud

Ved at vælge et af vores SleepWell-forløb, investerer du ikke kun i en bedre søvn, men også i dit generelle velvære og din livskvalitet.

Slip af med søvnløshedens greb og genvind glæden ved at vågne veludhvilet og klar til dagen. Vores skræddersyede tilgange vil hjælpe dig med at genoprette balancen og finde den søvn, du har drømt om.

Vælg det forløb, der passer bedst til dine behov, og tag det første skridt mod en sundere, mere harmonisk livsstil i dag.

Kontakt os for mere information og et skræddersyet tilbud til dig. 

Priser på forløb varierer typisk fra kr. 2495 – 4995. Du kan betale i rater.

Opfølgende søvncoaching sessioner (50 minutter) koster kr. 800 inkl. moms, og kan tilkøbes efter deltagelse i et SleepWell forløb.

Enkeltstående coachingsessioner koster kr. 950 pr. session for private og kr. 1200 for virksomheder.

Vores forløb baseres på flere faktorer:

  • Årsager til søvnproblemer/søvnbesvær
  • Hvor længe søvnbesværet har varet
  • Omfanget af uhensigtsmæssige vaner, mønstre og adfærd
  • Stressniveau
  • Dagligdagen – i job/arbejdstider/mindre børn i hjemmet/rejser osv
Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.