Sov bedre! Søvnforløb og søvncoaching

Søvn er ikke en luksus!

den er nødvendig for at kunne trives.

Vi forstår, at en god søvn er fundamentet for et sundt og lykkeligt liv, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde tilbage til en naturlig og forfriskende søvnrutine.

Er du træt af at vende og dreje dig i sengen, tælle får og stirre på loftet i timevis? Vores søvnforløb er skræddersyet til at adressere netop dine søvnproblemer og hjælpe dig med at genoprette den balancerede søvn, du har brug for.

Uanset om du lider af søvnløshed, urolig søvn, ikke kan falde i søvn, vågner meget tidligt eller blot ønsker at forbedre din søvnkvalitet, er vores søvnforløb designet til at hjælpe dig.

Vi kombinerer den nyeste videnskab med afprøvede metoder og skaber en holistisk tilgang til søvnforbedring, der vil gøre en markant forskel i dit liv.

Vi ønsker at give dig redskaberne til at opbygge sunde søvnvaner, der varer livet ud. Vores søvnspecialister vil guide dig gennem en rejse af afslapning, mindfulness, søvn og teknikker til at lindre stress og bekymringer, der ofte forstyrrer en god søvn.

Søvnforløb

Du kan vælge mellem flere forskellige forløb, og vi foreslår, at du starter med at kontakte os for en uforpligtende og gratis, afklarende samtale (ca. 20 minutter), så vi sammen kan vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dig og din situation.

Et forløb består af en kombination af viden, søvndagbog, samtaler, kognitive metoder (CBT-I) og opfølgning. Ofte starter vi med afklaring og søvn edukation, dernæst digital søvndagbog, skræddersyet søvnforløb og opfølgning. Du kan få adgang til afslapningsteknikker, mindfulness, stress håndtering og sparring med søvncoach.

Du vil få forståelse for søvnens processer, faser og din døgnrytme. Igennem samtaler med søvncoach får du forståelse af de udløsende faktorer for din dårlige søvn, og hvad der nu er vaner og vedligeholdende faktorer. Du vil blive bevidst om, du har nogle dårlige søvnmønstre og få hjælp til sund søvnadfærd og god søvnhygiejne.

SleepWell Start

SleepWell Balance

SleepWell Premium

SLEEPWELL START (6 uger)

Oplever du lejlighedsvise søvnproblemer og ønsker at forbedre din søvnkvalitet? Er du bevidst om, at dit søvnbesvær ikke skal blive kronisk?

SleepWell Start er det perfekte online forløb til en bedre søvn. Med individuelle samtaler vil vores erfarne søvncoach skræddersy rådgivning specifikt til dine behov. Få adgang til en digital søvndagbog, og med andre nyttige redskaber vil du få den personlige vejledning og indsigt, du har brug for til at forbedre din søvn. Gør dig klar til at slippe af med søvnbesværet og vågn mere udhvilet og frisk op om morgenen.

Indhold:

 • Afdækkende samtale
 • 6 ugers søvnhandlingsplan på basis af din søvneffektivitet
 • 6 ugers vedligeholdelse, hvor du kan tracke din søvn 
 • Din personlige digitale søvndagbog i 12 uger
 • 1 coaching session og 2 x 30 minutters opfølgning pr. telefon
 • 1 Online foredrag om søvn
 • Adgang til guidede afslapningsøvelser og mindfulness udfra dit behov

Pris kr. 2495,- inkl. moms

SLEEPWELL BALANCE (8 uger)

Kursus for dem, der har haft længerevarende søvnproblemer. Du er bevidst om, at du får for lidt søvn, og savner at vågne mere restitueret og veludhvilet. Du oplever måske en bekymring for, om søvnproblemerne går ud over helbredet eller din livskvalitet. Du følger måske de anbefalede søvnråd for bedre søvn, men kan ikke ‘knække koden’. 

Dette individuelle kursus inkluderer tre coaching sessioner med vores søvncoach, der vil følge dig tæt og tilbyde skræddersyet rådgivning. Med mulighed for at sende spørgsmål via email, får du ekstra støtte, når du har brug for det.

Få en mere balanceret og rolig søvn, så du kan møde dagen med energi og overskud.

Indhold:

 • Afdækkende samtale
 • Et skræddersyet forløb med handlingsplan for hele perioden
 • Din personlige digitale søvndagbog i 12 uger
 • Mulighed for at følge din udvikling i søvnvaner og søvnkvalitet
 • Personlig rådgivning, identificering af årsager til søvnproblemer, få brudt eventuelle dårlige vaner, uhensigtsmæssig søvnhygiejne og få redskaber til at tackle stress
 • 3 individuelle coaching samtaler (1 time, heraf 10 minutter til opsamling) og mulighed for spørgsmål og vejledning via e-mail 1 x ugentligt
 • Natlig handleplan og kognitivt adfærdsforløb
 • To online foredrag om søvn og tanker
 • Guidet afslapningsøvelse, lydfiler med naturlyde til afslapning
 • Tilpassede mindfulness øvelser og sovemeditation

Pris: 3.995 kr. inkl. moms

SLEEPWELL PREMIUM (12 uger)

Den mest omfattende søvnløsning er med SleepWell Premium. For dem, der ønsker håndholdt støtte, tilbyder dette forløb en intensiv opfølgning med samtaler hver anden uge og mulighed for løbende e-mail sparring.

Du har flere dage om ugen søvnbesvær. Du har måske svært ved at falde i søvn eller vågner kl. 3-4, har svært ved at sove igennem eller har overfladisk og urolig søvn.

Du har nok haft søvnproblemer i længere tid, måske flere år, og det påvirker dig og din trivsel i løbet af dagen. Du har måske udfordringer med hukommelse og koncentration og føler dig udslukt efter arbejde. Måske har du foretaget ændringer og fulgt de mange gode råd om bedre søvn, monitorerer din nat med søvnmålere, og har næsten vænnet dig til at være i søvnunderskud?

Du er motiveret for at foretage ændringer, og synes du har forsøgt, men uden at det rigtig falder i hak.

Individuelle og hyppige coaching sessioner og opfølgninger vil sikre, at du ikke er alene på rejsen mod en mere tilfredsstillende og restituerende søvn.

Vores erfarne søvncoach vil guide dig til at overvinde søvnudfordringer og skabe en livsstil, der fremmer sund søvn og trivsel. Få en intensiv og skræddersyet oplevelse, der forvandler dine søvnvaner, hvor du bliver fulgt tæt og får tilpasset en handlingsplan for din søvn (f.eks. døgnrytmejustering, søvnrestriktion, stimulus-kontrol, ændring i tankemønstre).

Indhold:

 • Afdækkende samtale
 • Regelmæssig coaching, opfølgende justeringer og dyb indsigtsfuld støtte
 • Et skræddersyet forløb med handlingsplan for 12 uger baseret på Cognitive Behavioral Therapy for Insomnia (CBT-I), der kombinerer forskning og redskaber fra kognitiv og adfærdsterapi
 • Din personlige digitale søvndagbog i 12 uger
 • Mulighed for at følge din udvikling i søvnvaner og søvnkvalitet
 • Personlig rådgivning, identificering af årsager til søvnproblemer og redskaber til at tackle stress, bekymringer, tankemylder og uheldige antagelser om søvnen
 • 3 individuelle coaching samtaler, 3 sparrings sessioner (20 minutter) og mulighed for spørgsmål via e-mail 
 • 3 online foredrag om søvn, stress, tankemylder & bekymringer
 • Natlig handleplan og kognitivt adfærdsforløb
 • Guidet afslapningsøvelse, lydfiler med naturlyde til afslapning
 • Din søvncoach analyserer din søvn, stress niveau, søvnhygiejne og sovevaner og tilpasser ekstra redskaber som mindfulness øvelser og bonusmateriale.

Pris: 4.995 kr. inkl. moms

Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.