Konsulenter

Lisa Klint
Direktør

Email. lisa[@]center-for-fokus.dk
Mobil. +45 5047 4100

Jeg har taget mine erfaringer, kompetencer og værktøjer med ind i intuitionens land – herfra skaber jeg forretningsudvikling, lederudvikling og personlig udvikling og assisterer mine kunder med at se nye sammenhænge og genanvende kendt viden

Lisa Klint

Lisa Klint er direktør og stifter af Center for Fokus. Med mere end 30 års ledererfaring og 20 år med selvstændig virksomhed har hun hjulpet adskillige virksomheder, ledere og medarbejdere med at udvikle deres forretning og udleve deres potentialer.

Lisa er specialiseret i personlig udvikling og mental træning fra stresshåndtering til nyt fokus, og har mere end 400 1:1 sessioner om året, og holder oplæg og foredrag hver uge.

Lisa arbejder professionelt med fokus, emotionel intelligens og mindfulness og har vægt på, hvordan disse elementer kan understøtte både de overordnede og personlige mål.

Lisa er CFM Qualified MBSR Instructor fra UMASS og har practicum fra Dansk Center For Mindfulness, Aarhus Universitetshospital. Uddannelsen er som den eneste i Danmark etableret i formelt samarbejde med Center for Mindfulness (CFM), grundlagt af Jon Kabat-Zinn, ved University of Massachusetts Medical School (UMASS) i USA.

Lisa er certificeret i værktøjerne PeopleTestPerson, PeopleTestLogik og er desuden certificeret Executive Coach fra Axept og Motivation Factor Practitioner. Derudover har Lisa som en af de første danskere uddannet sig som Forest Bathing Guide hos Forest Therapy Institute, Certificeret Forest Therapy Practitioner fra Nádúr Ecoconculting og uddannet søvnvejleder.

Hendes oprindelige teoretiske baggrund er international marketing og eksport.

Lisa kombinerer sin dybe menneskeforståelse med et stærk afsæt i virksomhedslivet, og har blandt andet haft direktørposter i musiklivet, kulturverden og i turismesektoren. Den internationale organisation BestCities Global Alliance var Lisa som direktør ansvarlig for at udvikle og bygge op gennem 9 år, og i en årrække var Lisa marketingdirektør for kongresområdet i Wonderful Copenhagen. Lisa var desuden direktør for projektet Musikzonen, der med støtte fra Erhvervsfremmestyrelsen, udviklede tiltag og projekter og samlede en lang række parter i det danske musikliv.

Det gennemgående i Lisa’s erhvervskarriere er et stærk fokus på forretnings- og organisationsudvikling med en særlig styrke i at starte nye komplekse projekter op med mange interessenter og krydsfelter mellem offentlig/privat/medlemmer.

Medlem af Mindfulnessforeningen, og i bestyrelsen. I bestyrelsen for Severin Konferencecenter, og tidligere i Københavns Kommunes Tænketank for Kreative Erhverv, Kulturministeriets Task Force for opretshav i kreative brancher.

Godkendt til at undervise MBSR i IBBIS projektet ved Region Hovedstadens Psykiatri, Københavns, Gentofte, Gladsaxe og Lyngby Taarbæk Kommuner. Lisa modtager løbende supervision ved autoriserede psykologer og holder sig fagligt opdateret gennem kurser, retræter og videreuddannelse.

Fast underviser og coach hos Lehman & Partners, Hans Knudsens Instituttet samt Mental Health Specialist, Center for Fokus.

Ingelil Skovsgaard Batenburg
Psykoterapeut

» Ernærings- og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium 1984
» Speciallærer 1985
» Ansat i Lyngby-Tårbæk Kommune siden 1984
» Arbejder med voksne udviklingshæmmede med varig nedsat funktionsevne
» Overbygningen på socialpædagoguddannelsen fra DPU 1994
» Psykoterapeut siden 2003, MPF
» Certificeret Hypnoterapeut siden 2008, NGH samt NGH Danmark

Lizl Rand
Psykoterapeut

Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.