Fokus og arbejdsliv

Et arbejdsliv uden fokus er et arbejdsliv uden kreativitet og innovation. Derfor hjælper vi virksomheder, ledere og iværksættere med at finde større fokus, motivation og energi i en travl hverdag. Her kan du læse mere om, hvorfor et arbejdsliv i fokus og balance er vigtigt – for din virksomhed, for dig som leder og/eller iværksætter.

Vi tilbyder mindfulness og forebyggelse af stress og fokus på trivsel på arbejdspladsen. Det kan være i form af workshops, gå-hjem møder, foredrag m. smagsprøver på mindfulness eller som forløb.

Vi har f.eks i foråret 2019 lavet mindfulness workshop for 50 medarbejdere i en almen boligorganisation og efterfølgende skræddersyet et 6 ugers mindfulness forløb for de medarbejdere, der ønskede at dykke dybere ind en mindfulness praksis. En anden virksomhed ønskede blot en kortere introduktion a 4 x 1 times varighed som medarbejdere kunne deltage i i arbejdstiden.

Vi kan også kombinere et forløb med fokus på trivsel og forebyggelse af stress med mindfulness, viden om stress, betydningen af balance i arbejdsliv og de gode pauser.

Hos en dansk NGO har vi blandt andet faciliteret en workshop med fokus på forståelse af ildsjæle, viden om stress, kollegastøtte og den gode tilbagevenden efter en sygemeldingsperiode.

Virksomheder

Skab en virksomhed i balance og harmoni og sæt idéer og tanker fri.

Læs mere

Leder

 Få dine medarbejdere til at præstere bedre, mere kreativt – og over længere tid.

Læs mere

Selvstændig og iværksætter

Få fornyet energi og overskud til at prioritere dine drømme og idéer – uden at brænde ud.

Læs mere

 

 

 

Abonner på vores nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en 28 minutters Bodyscan.

Tjek din mail - du skal bekræfte din tilmelding.